والتتبيلة: كوب زبادى -2 ملعقة كبيرة طحينة - 2 ملعقة كبيرة زيت النوع اللى تحبيه -بصلة كبيرة مفرومة - فلفل اسود - سماق -رشة زنجبيل- الملح حسب رغبتك يا تفيدة
ونخلط كل مكونات التتبيلة ونغطى بها الدجاج جيدا ونتركه متبل لمدة 6 ساعات على الاقل انا اسيبه يوم كامل فى الثلاجة افضل حتى تتشبع بالنكهة
ونحضر الخضار الخاص بالشيش طاووق طبعا ممكن تحطى اى خضار انتى حباه لكن انا حضرت بصل وطماطم وفلفل ملون وكله مقطع مكعبات كما بالشكل
نرصهم فى الخلة المخصصة للشيش طاووق وبالطريقة اللى تعجبك انا بحط الفلفل وبعدين الطماطم وبعدين البصل وبعدين الفراخ ونكرر تانى حتى انتهاء الكمية
وبعدين نحط الخلة المرصوص فيها الشيش طاووق على الشواية الكهربائية وممكن تعمليها فى شواية الفرن مع التقليب المستمر
هام جداً: قوانين المساهمة فيالمواضيع. انقر هنا للمعاينة
احترم مواضيع الآخرينليحترم الآخرون مواضيعك لا تحتكر الموضوع لنفسك بإرسال عدة مساهماتمتتالية عند طرح موضوع يجب أن تتأكد أن عنوان الموضوعمناسب او لا تحل بحسن الخلق و بأدبالحوار و النقاش لا تنس أن اختلاف الرأي لا يفسد للود قضية, فلاتتهجم على عضو بدعوى أنه لا يشاطرك الرأي ان قطعت عهدآ مع عضو فأوفي بوعدك لأنه دينعليك إن حصل خلاف بينك و بين عضو حول مسألة ما فلاتناقشا المشكله على العام بل على الخاص اناحترمت هذه الشروط البسيطة, ضمنت حقوقك و عرفت واجباتك. و هذه افضل طريقةتضمن بها لنفسك ثم لمساهماتك و مواضيعك البقاء و لمنتداك الإزدهار فيموقعنا إدارة منتديات احلىحكاية