ودى كمان وصفة المكونات ملح بطاطس مياه خل زيت طريقه العمل بقى الأول بدل ما البطاطس تطلع غليظه هنقطعها بالمقشره علشان تكون رقيقه و بعدين نحط شويه خل و مياه و ملح في العلبه البلاستيك و بعد كده نحط شرايح البطاطس في المياه بالملح و الخل و نسيبهم شويه حوالي ربع او نص ساعه على حسب ما انتوا عايزينها مقرمشه اد ايه و بعد كده سخنوا الزيت في الطاسه و صفوا البطاطس و اقلوا البطاطس اول ما الزيت يسخن و بالهنا و الشفا وكمان وصفة
تقشير البطاطس وتقطيعها على شكل شيبس ثم شطفها جيداحتى ينزل النشا منها وتحمروتطلع مقرمشة وشطفها بشوية خل ثم بالماء الان جه وقت وضع الطعم لها طعم الكباب ................بوضع مكعب مرقة لحم وشوية ملح صغيريين
طعم الجبنة...................... بوضع الجبنة اللى تحبوها مثلا بشر جبنة رومى, جبنة حادقة , مش,الجبنة اللى تحبوها لكن الموتزريللا لا.
طعم الملح .....................شوية ملح حسب الرغبة
طعم الكاتشب او الطماطم ..................بوضع بعض الكاتشب
طعم البيتزا..........................بوضع بعض خلطة البيتزا عليها
وتقدروا تخترعوا وتوضعوا الطعم اللي تخترعوه وتحبوه بعد كده تنقع الشيبس في الطعم حتى تتشربه جيدا ثم تحمر فى زيت غزير حتى تصبح ذهبية اللون ومقرمشة ثم تستخرج من الزيت وتوضع على ورق ليمتص الزيت منها ثم تقدم
هام جداً: قوانين المساهمة فيالمواضيع. انقر هنا للمعاينة
احترم مواضيع الآخرينليحترم الآخرون مواضيعك لا تحتكر الموضوع لنفسك بإرسال عدة مساهماتمتتالية عند طرح موضوع يجب أن تتأكد أن عنوان الموضوعمناسب او لا تحل بحسن الخلق و بأدبالحوار و النقاش لا تنس أن اختلاف الرأي لا يفسد للود قضية, فلاتتهجم على عضو بدعوى أنه لا يشاطرك الرأي ان قطعت عهدآ مع عضو فأوفي بوعدك لأنه دينعليك إن حصل خلاف بينك و بين عضو حول مسألة ما فلاتناقشا المشكله على العام بل على الخاص اناحترمت هذه الشروط البسيطة, ضمنت حقوقك و عرفت واجباتك. و هذه افضل طريقةتضمن بها لنفسك ثم لمساهماتك و مواضيعك البقاء و لمنتداك الإزدهار فيموقعنا إدارة منتديات احلىحكاية